Mr.Brightside

11.56 och jag är redan vaken. Mams och paps håller på att fixa inför ikväll, the big night. Själv har jag vart opepp på nyår och var ganska säker på att jag skulle toffla ikväll men så blir det inte alls.

Jag ska fixa mig hemma hos Emma eller Frida (eller dom ska fixa mig rättare sagt, jag orkar inte) sen blir det finmiddag hos Mathilda med lite mysigt folk från klassen. Efter det blir det förfest hos Emma och sedan ska vi vidare på fest antingen i stan, Varpgårn(?) eller hos Moin. Förmodligen hos Moin för han ringde nyss och mordhotade mig så jag är väl illa tvungen att släpa mig dit, en stund i alla fall!
Sen får vi se hur det blir, ska träffa Tobias i alla fall, det har jag bestämt mig för. Men nu är klockan redan 12! Måste skynda mig lite, ska duscha och hinna åka till jobbet och lämna papper samt gå en runda på Kupolen och bränna cash.

Jag tror att mamma är lika kär i mig som jag är i henne, hon var nyss här inne och sa hejdå och jag lovar att hon fick kämpa med att hålla tårarna tillbaka! Äsch, så blire när man är underbar och älskad av alla!! Mohaha ;)
Men nu äre nog med skitsnack! Ska sätta lite fart nu annars hinner jag aldrig med allt som ska göras!
P&K



              

Bilder från när vi var på Tenoren. Sjuk kväll.

3 kommentarer